CAD Курсеви

Термини за курсеви

Во КЛЕПА-ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ ВЕЛЕС во тек се активности за отпочнување на курсеви за производите што се нудат . Наставата ќе ја водат европски сертифицирани предавачи.