Autodesk – AutoCAD LT

Autodesk - AutoCAD LT ®

 

autocad-lt-2014-badgeAutoCAD LT ®

AutoCAD LT ® е единствен професионален 2D CAD програм кој поседува можност за размена на информации во  WEB опкружување а во исто време Ви нуди  100% компатибилност со производите кои се базираат на AutoCAD платформа.

Наменет е за корисниците кои имаат потреба за преглед и обработка на 2D техничка документација настаната во програмите кои го користат  AutoCAD како платформа. AutoCAD® LT не подржува 3D проектирање и не може да се прилагоди употребата на некои од програмските јазици (AutoLISP, ARX, VBA).

Претплата (Subscription) – информирајте се за можностите кои ги добивате при купување на претплата.

За подетални информации посетете го: www.autocadlt.rs

 

Област на примена:

Архитектура  и високоградба, Машинство, Проектирање и техничко цртање, Нискоградба и геодезија, GIS, Комуникации, Комуналини дејности

free vector